Ontdek de Kracht van Q10

Ontdek de Kracht van Q10

Bovenal is een goede leefstijl en mensenvoeding de basis om gezond en vitaal oud te worden. Echter is het naar gelang van de situatie wel aangewezen bepaalde suppletie bij te nemen.

 Een van de vaak over het hoofd geziene maar cruciale element is co-enzym Q10, oftewel Ubiquinol. 

 Dit natuurlijke antioxidant speelt een sleutelrol in het ondersteunen van een optimale gezondheid en welzijn. 

 Co-enzym Q10 wordt in iedere lichaamscel aangetroffen. De vetoplosbare stof wordt ook wel ubichinon genoemd, wat vrij vertaald zoiets betekent als ‘overal aanwezig’.

 Zonder coenzym Q10 is energievorming in de cel niet mogelijk en sterft de cel. 

Q10 wordt van nature in het lichaam geproduceerd en is essentieel voor de energieproductie op cellulair niveau. Het staat bekend om zijn vermogen om de mitochondriale functie te verbeteren, wat resulteert in een verhoogde energieproductie. Dit maakt Q10 niet alleen waardevol voor atleten die streven naar verbeterde prestaties, maar ook voor degenen die dagelijkse vermoeidheid willen verminderen en een vitaler leven willen leiden.

Een ander opmerkelijk voordeel van Q10 is het vermogen om de gezondheid van het hart te ondersteunen. Als een krachtige antioxidant beschermt Q10 de cellen tegen oxidatieve stress en ontstekingen, wat essentieel is voor een gezond cardiovasculair systeem. Het kan helpen bij het handhaven van gezonde bloeddruk en het verminderen van het risico op hart- en vaatziekten.

Bovendien is Q10 betrokken bij het behoud van een jeugdige huid. Door de natuurlijke afname van Q10 in de huid met de leeftijd, kan het gebruik van Q10-supplementen de huidelasticiteit verbeteren, fijne lijntjes verminderen en de tekenen van veroudering tegengaan.

Vermindering van migraine: Mensen die last hebben van migraine melden soms verlichting na het gebruik van Q10-supplementen. De antioxidante eigenschappen en de rol van Q10 in de energieproductie spelen hierbij een rol.

Kortom, Q10 is meer dan alleen een supplement – het is een sleutel tot een energiek, gezond leven zeker op latere leeftijd.

Hier zijn een aantal studies die u kan nalezen aangaande Q10:

 Studie 1

Studie 2

Studie 3

Studie 4

Studie 5

Orthomoleculaire leefstijlconsultatie en voetreflexologie in gezondheidshuis ORTHOFELIA in Herzele

Dirk De Man

Spoorwegstraat 14

B-9550 HERZELE

Oost-Vlaanderen

Email: info@orthofelia.be

Gsm: 0475 / 82 36 21  

Orthomoleculaire leefstijlconsultatie en voetreflexologie bij groepspraktijk Identity in Berchem

Multidisciplinaire groepspraktijk voor gezondheid en welzijn. 

Fruithoflaan 38/11

2600 Berchem  (Antwerpen)

https://praktijkidentity.be

Maak een afspraak online

voetreflexologie orthomoleculair leefstijltherapeut klinisch psycho neuro immunologie

Klik hier voor online booking

De orthomoleculaire gezondheidspraktijjk is gelegen  in de ruime omgeving van Herzele met name Aalst - Lede - Erpe-Mere - Wetteren - Melle - Oosterzele - Zottegem - Lierde - Brakel - Sint-Lievens-Houtem - Ninove - Haaltert - Geraadsbergen - Oudenaarde alsook in Berchem (Antwerpen)

Gratis download ebook

Bezoek ook onze gezondheidswinkel OFELIA