BEHAALDE RESULTATEN GEZONDHEIDSPRAKTIJK ORTHOFELIA

ORTHO komt van het Griekse woord 'orthos', recht of juist | Ofelia komt van het Griekse opheleia, ' ten dienste van '

Ilse

Na mijn orthomoleculair consult over vragen met betrekking tot stress, kan ik met volle tevredenheid zeggen dat ik een verhelderende ervaring heb gehad met heel veel logische uitleg. Dit heeft  me nieuwe inzichten gegeven in hoe ik mijn stressniveau kan beheren. De aanbevelingen zijn niet alleen praktisch, maar ook op maat gemaakt voor mijn individuele behoeften. Ik kan een orthomoleculair consult bij Dirk aanbevelen aan iedereen die worstelt met stress en op zoek is naar een holistische benadering ervan. Dirk heeft ruim zijn tijd genomen om op al mijn vragen te beantwoorden.

Image

Katrien

Ik herinner me dat ik Dirk vroeg hoe goed een bijna 50-jarige zich moet voelen. Ik wist het antwoord daarop niet, en eerlijk gezegd betwijfelde ik of iemand me kon helpen om me veel beter te voelen.

Had ik het mis! Met de aanpassingen op niveau van leefstijl en voeding, in combinatie met de juiste voedingsmiddelen ben ik letterlijk een nieuwe vrouw.

Korte tijd nadien voelde ik meer energie, minder vermoeidheid en zelfs veel minder humeurigheid!

Trui

Na een zinvol en deugddoend gesprek van een klein uurtje, werd me een lekker warm magnesium-voetbad aangeboden. De rust daalde neer in mijn lijf en leden, een ideale start van de behandeling.

Vervolgens mocht ik plaats nemen op de verwarmde massagestoel-tafel en kreeg ik een warm deken over me heen. Het vroor buiten, zo deugddoend die warmte.

De Voetreflexologie was zeer ontspannend en intens tegelijk. Mijn lichaam en geest werden nog rustiger en de therapie was uitermate zalig. Alle organen werden aangepakt.

De raad om na de therapie veel water te drinken, heb ik plichtsbewust opgevolgd. Dit was nodig om alle afvalstoffen door te spoelen en te verwijderen uit het lichaam.

Ongeveer acht uur na de behandeling voelde ik in mijn buik (darmen) alle spanningen wegebben, alsof alles weer op zijn juiste plaats kwam, dat was een zeer aangenaam gevoel (met wat borrelende geluidjes erbij).

Een aanrader,

Nancy

 De behandeling voelde sacraal aan. Dirk De man geeft de volledige aandacht aan de klant. Ik werd mee gevoerd in een Hoger Bewustzijn, in de stilte van MEZELF, een ZEN moment, een bewust ZIJN in het NU. Alles gebeurt op een wonderlijke zachte manier en energie stroomt. Laa(d)t me met rust. Als klant voelde ik me geborgen, veilig en begrepen. Naast de behandeling heeft Dirk De Man de gave om aandachtig te luisteren. Als cadeau dat ik mezelf gaf, kon ik me geen beter cadeau voorstellen. DANK JE!

Godelieve

Voor mijn darmproblemen ben ik bij Dirk langsgeweest. Dirk nam uitgebreid en rustig de tijd om mijn specifieke situatie te begrijpen. Nu heb ik het gevoel dat ik goed begrijp wat er aan de hand is en wat ik kan doen om mijn darmgezondheid te verbeteren. 

Karen

Na mijn eerste sessie voelde ik een ongekende rust en balans in mijn lichaam. De energetische massage heeft me geholpen om dieper te ontspannen dan ooit tevoren.

Philip

 Een degelijke voorbereiding, heldere uitleg welke je ook nog op papier mee krijgt, met duidelijke schema's. En een deugddoende behandeling om als (bijna) herboren weer buiten te stappen. Ideaal!

Sophie

 De combinatie van energetische massage en voetreflexologie heeft mijn stressniveaus drastisch verlaagd. Elke sessie is een verademing.

Lena

Dirk heeft echt zijn tijd genomen om te luisteren naar mijn klachten. Hij is als therapeut enorm aanwezig en betrokken. Hij zoekt en denkt mee naar oplossingen, deelt zijn kennis en je voelt zijn passie voor het vak alsook voor het helpen van mensen. De behandeling (voetreflexologie) werkte enorm door de dag nadien. We zijn nu 2 dagen later en ik voel nog steeds de nawerking! Nooit gedacht dat de impact van voetreflexologie zo voelbaar zou zijn!

Marie-Jeanne

 De voetreflexologie was een deugddoende ervaring. Verrassend om geen behandeling te krijgen die pijnlijk was. Dirk heeft een zachte aanpak en ik voelde me rustig en relaxed. De kennis en wijsheid van Dirk helpen innerlijke blokkades los te maken waardoor het lichaam beter kan functioneren en in balans komen. Door de voetreflexologie, die Dirk professioneel toepast, kreeg mijn lichaam de kans zich te herstellen. In balans te komen en beter te functioneren. Ik ervaar betere werking van de spijsverteringsorganen en darmen. De energie kan beter stromen en aarden.

Linda

Maandenlang ben ik aan het vechten geweest tegen mijn vermoeidheid, sinds vorige week voel ik me geleidelijk aan terug energieker. Zowel de kleine aanpassingen aan mijn voeding, de voetreflexologie als de supplementen helpen me hierbij. Dit waren nog ontbrekende schakels in mijn burn-out proces. Dirk maakt ook voldoende tijd vrij om alles rustig te bespreken.

Ann

 Heel zorgzaam therapeut. Mensen boeien Dirk. De zorgmassage wordt heel goed uitgevoerd. Dirk heeft oog voor de behoeften van zijn cliënt. Dirk werkt heel rustig want traagheid zorgt voor een holistische werking. TOP!!!

Nancy

Dirk neemt tijd voor de klant. Hij luistert en communiceert goed. Je voelt zijn betrokkenheid. Telkens past hij de therapie aan aan de specifieke vraag van de klant. Als ik hem vertelde dat ik een probleem had met de nervus vagus, zocht hij alles op en gaf hij mij een specifieke verzorging voor de nervus vagus. Dirk observeert met meer dan 5 zintuigen. Altijd een feest als ik daar ben. Het was gisteren niet anders. Een echte aanrader voor iedereen!

Eliane

 Prima communicatie rustig geworden tijdens de behandeling met positief gevoel naar huis

Linda

Ik was sceptisch, maar na het eerste contact was ik overtuigd. Mijn chronische pijnen zijn verminderd na een paar weken en ik voel me al veel beter. Dirk maakt tijd vrij om naar mij te luisteren en gaf mij inzichten over mijn chronsiche ziekte.

Lieve

Ik ben Dirk heel dankbaar voor de sessie voetreflexologie die ik van hem mocht ontvangen. Deze sessie was zacht helend ...in overgave, liet ik gebeuren. Dirk geeft de juiste impulsen in een heel delicate en diepgaande benadering. Deze liet mijn hele Wezen toe tot rust te komen, los te laten en te herbronnen. Een zalige gewaarwording voor lichaam, geest en Ziel, waarin de Levende voelbaar, liefdevol aanwezig is. Dirk heeft daarbij een heel aanmoedigende aanpak , empathisch en begripvol. Een echte aanrader !

Nancy

Rustig en vriendelijk persoon , kent zijn vak, is professioneel, een aanrader

Elna

Dirk heeft echt zijn tijd genomen om te luisteren naar mijn klachten.

Hij is als therapeut enorm aanwezig en betrokken. Hij zoekt en denkt mee naar oplossingen, deelt zijn kennis en je voelt zijn passie voor het vak alsook voor het helpen van mensen.

De behandeling (voetreflexologie) werkte enorm door de dag nadien. We zijn nu 2 dagen later en ik voel nog steeds de nawerking!

Nooit gedacht dat de impact van voetreflexologie zo voelbaar zou zijn!

Henrike

Goeie en duidelijke uitleg. Wel veel info maar je krijgt mapje mee waar alles duidelijk in staat zodat je dit later nog eens kan doornemen.

Isabelle

Wat een kennis en passie! Ik kwam met vele nieuwe inzichten buiten en kom zeker terug!

Conny

 Rustig en zeer bekwame man. Deugddoende Voetreflex massage gekregen. Zeker aanrader voor mensen die nood hebben aan rust en energie.

Myriam

Ik was aangenaam verrast dat eerst de tijd werd genomen voor een kennismakingsgesprek. Dirk luisterde met aandacht naar mijn gezondheid, kwaaltjes, wie ik ben, wat mij bezighoudt en hij gaf professioneel advies. Dirk is zorgzaam, denkt aan details, op een zachte manier kreeg ik een ontspannende, rustgevende en helende voetreflexmassage. Bij vertrek voelde het alsof ik vleugeltjes gekregen had. Zowel fysiek, ik voelde mij energieker, als mentaal, door het aangeboden luisterend oor. Dank je

John

Na elke voetreflexologiesessie voelde ik ontspanning en hernieuwde energie. Het heeft me enorm geholpen met mijn stressmanagement. Dank je wel.

Rosita

 Heel ontspannende Voetreflexologie ontvangen. Zeker voor herhaling vatbaar als de balans uit evenwicht dreigt te gaan.

Eliane

 Even " tot rust komen " , lang niet meer gekend.

Elga

 Een luisterend oor én duidelijke uitleg. Net een zálige voetmassage gekregen. Volledig zen naar huis gekeerd. Een échte aanrader! Voor herhaling vatbaar, zeker en vast

Sandra

Ik had klachten van heel gevoelige darmen. Dankzij de voedingstips van Dirk is dit nu heel wat beter onder controle dan voorheen.

Carine

Dirk heeft dat super goed gedaan, ben helemaal ontspannen en ik ga zeker nog terug gaan .

Orthomoleculaire leefstijlconsultatie en voetreflexologie in gezondheidshuis ORTHOFELIA in Herzele

Dirk De Man

Spoorwegstraat 14

B-9550 HERZELE

Oost-Vlaanderen

Email: info@orthofelia.be

Gsm: 0475 / 82 36 21  

Orthomoleculaire leefstijlconsultatie en voetreflexologie bij groepspraktijk Identity in Berchem

Multidisciplinaire groepspraktijk voor gezondheid en welzijn. 

Fruithoflaan 38/11

2600 Berchem  (Antwerpen)

https://praktijkidentity.be

Maak een afspraak online

voetreflexologie orthomoleculair leefstijltherapeut klinisch psycho neuro immunologie

Klik hier voor online booking

De orthomoleculaire gezondheidspraktijjk is gelegen  in de ruime omgeving van Herzele met name Aalst - Lede - Erpe-Mere - Wetteren - Melle - Oosterzele - Zottegem - Lierde - Brakel - Sint-Lievens-Houtem - Ninove - Haaltert - Geraadsbergen - Oudenaarde alsook in Berchem (Antwerpen)

Gratis download ebook en inschrijving nieuwsbrief

Bezoek ook onze gezondheidswinkel OFELIA

©2024 ORTHOFELIA. Webdesign by Dmd-webdesign.be .