KLAAR OM EEN BETERE GEZONDHEID TE BELEVEN?

Zet de stap VANDAAG en ERVAAR persoonlijk het GEZONDHEIDSEFFECT

of gebruik het contactformulier

Ik contacteer U binnen de 3 werkdagen

Vul aub het vereiste veld in
Vul aub het vereiste veld in
Vul aub het vereiste veld in
Vul aub het vereiste veld in
Vul aub het vereiste veld in

Dirk De Man

Image

Orthomoleculair therapeut

Voetreflexoloog met specialisatie Psycho-zone en oncologisch reflexoloog

Gezondheidsprakiijk ORTHOFELIA

Spoorwegstraat 14

B-9550 HERZELE

Oost-Vlaanderen

BE 0669.704.133

De praktijjk is gelegen  in de ruime omgeving van Aalst - Lede - Erpe-Mere - Wetteren - Melle - Oosterzele - Zottegem - Lierde - Brakel - Sint-Lievens-Houtem - Ninove - Haaltert - Geraadsbergen - Oudenaarde

Groepspraktijk Identity

Multidisciplinaire groepspraktijk voor gezondheid en welzijn. 

Fruithoflaan 38/11 

2600 Berchem  (Antwerpen)

https://praktijkidentity.be

Afspraken in Berchem via: 

Mail : info@orthofelia.be

GSM : +32 475 82 36 21

Wie is orthomoleculair therapeut en reflexoloog Dirk De Man?

Image

Dirk is een gepassioneerd therapeut en heeft medische basiskennis en orthomoleculaire opleiding gevolgd aan het ICZO - hoge school HOWEST Brugge. Als specialisatie volgt Dirk momenteel de driejarige opleiding post-graduaat tot klinisch psycho neuro immunologie therapeut (KPNI). 

Als orthomoleculair therapeut met de visie van KPNI wil Dirk zijn cliënten zowel preventief als bij ziekte begeleiden naar een betere gezondheid met als doelstelling "je gezondheid herstellen, herwinnen en herbeleven". Dirk doet dit via voedings- en leefstijl oplossingsplannen eventueel aangevuld met suppletie. Alle aspecten van de mens worden bekeken namelijk lichaam, emoties, denken, relaties en bezieling. Tijdens elk consult wordt er voldoende tijd genomen om te luisteren, om alle vragen in detail te beantwoorden en oplossingen uit te werken. Het is belangrijk dat u als cliënt duidelijk begrijpt wat het therapieplan inhoudt, opdat het brein kan meehelpen aan de oplossing. Dirk doet niet aan symptoombehandeling bij chronische ziektes, wel aan de aanpak van de oorzaak.

Als lichaamswerk oefent Dirk voetreflexologie uit en is bijgeschoold en gespecialiseerd in voetreflexologie voor kankerpatiënten, alsook in voetreflexologie voor geestelijke ondersteuning namelijk de psycho-zone voetreflexologie. Steeds met heel veel zachtheid, toewijding en empathie laat Dirk je veilig voelen. Zijn voetreflexologiesessies resulteren in ontspanning, een betere energiedoorstroming van weefsels en organen en brengt het lichaam in een volstrekte diepe rust. Door middel van zachte, doelgerichte bewegingen zal je voelen dat je lichaam en geest ontspant en in balans komt.

Dirk heeft ook heel wat natuurgeneeskundige opleidingen gevolgd zoals aromatherapie, fytotherapie, gemmotherapie, ... . Al deze opleidingen bracht Dirk in contact met tal van buitengewone docenten en therapeuten waaruit Dirk zijn eigen stijl en werkmethode ontwikkelde. 

Dirk ervaart de ontmoeting met zijn cliënten in de praktijk als een groot voorrecht en levensverrijking, waar hij met heel veel liefde en dankbaarheid deze plek als therapeut mag innemen om zijn cliënten te begeleiden. Dirk blijft enthousiast, geëngageerd en geïnteresseerd naar de toekomst kijken met als doelstelling zijn cliënten maximaal te ondersteunen door het geven van zijn exclusieve aandacht en volle engagement en dit op weg naar een betere gezondheid.

Orthomoleculaire leefstijlconsultatie en voetreflexologie in gezondheidshuis ORTHOFELIA in Herzele

Dirk De Man

Spoorwegstraat 14

B-9550 HERZELE

Oost-Vlaanderen

Email: info@orthofelia.be

Gsm: 0475 / 82 36 21  

Orthomoleculaire leefstijlconsultatie en voetreflexologie bij groepspraktijk Identity in Berchem

Multidisciplinaire groepspraktijk voor gezondheid en welzijn. 

Fruithoflaan 38/11

2600 Berchem  (Antwerpen)

https://praktijkidentity.be

Maak een afspraak online

voetreflexologie orthomoleculair leefstijltherapeut klinisch psycho neuro immunologie

Klik hier voor online booking

De orthomoleculaire gezondheidspraktijjk is gelegen  in de ruime omgeving van Herzele met name Aalst - Lede - Erpe-Mere - Wetteren - Melle - Oosterzele - Zottegem - Lierde - Brakel - Sint-Lievens-Houtem - Ninove - Haaltert - Geraadsbergen - Oudenaarde alsook in Berchem (Antwerpen)

Gratis download twee ebooks

Bezoek ook onze gezondheidswinkel OFELIA