Gezondheidswinkel OFELIA

Een extra service voor mijn cliënten

Bij gezondheidspraktijk Orthofelia streef ik ernaar om uw gezondheid en welzijn op een holistische en wetenschappelijk onderbouwde manier te bevorderen. Als ervaren orthomoleculair met een KPNI visie ben ik toegewijd aan het bieden van persoonlijke, op maat gemaakte zorg die aansluit bij uw unieke behoeften. Om deze zorg verder te ondersteunen, heb ik een gezondheidswinkel opgericht als extra service voor mijn cliënten.

Onze gezondheidswinkel: een extra service voor mijn liënten

Na een consultatie bij gezondheidspraktijk ORTHOFELIA kunt u direct profiteren van de hoogwaardige voedingssupplementen die wij in onze gezondheidswinkel aanbieden. De winkel is opgericht om ervoor te zorgen dat u direct na uw consultatie toegang heeft tot de beste kwalitatieve suppletie, zonder de noodzaak om elders te zoeken. Het is belangrijk om te benadrukken dat dit geen koppelverkoop is, maar een extra service die we bieden om uw gezondheidstraject zo soepel mogelijk te laten verlopen. U bent altijd volledig vrij elders uw supplementen te kopen.

Kwalitatieve suppletie

In mijn gezondheidswinkel vindt u een zorgvuldig geselecteerd assortiment van supplementen van topkwaliteit. Ik werk samen met gerenommeerde merken die bekend staan om hun effectieve en veilige producten:

  • Nutrifyt
  • Mannavital
  • Benfida

Daarnaast bied ik ook gespecialiseerde producten aan voor gemmotherapie en aromatherapie:

  • Gemmotherapie van Alphagem
  • Aromatherapie van Sjankara

Concurrerende prijzen en korting

Ik begrijp dat suppletie betaalbaar moet zijn. Daarom bied ik mijn producten aan tegen zeer concurrerende prijzen en geef ik altijd een korting aan mijn cliënten. Dit maakt het voor u gemakkelijker en voordeliger om de supplementen te krijgen die u nodig heeft om uw gezondheidsdoelen te bereiken.

Webwinkel: Ofelia.be

Mijn gezondheidswinkel is ook online beschikbaar via Ofelia.be. Hierdoor kunt u op elk moment van de dag uw supplementen bestellen, waar u ook bent. Ik streef naar een gebruiksvriendelijke ervaring en snelle levering, zodat u nooit zonder uw essentiële producten zit.

Uw Gezondheid, Onze Prioriteit

Bij gezondheidspraktijk ORTHOFELIA staat uw gezondheid altijd voorop. Mijn gezondheidswinkel is een natuurlijke uitbreiding van onze dienstverlening, ontworpen om u de best mogelijke ondersteuning te bieden. Ik ben er om u te begeleiden op uw weg naar optimale gezondheid en welzijn.

Orthomoleculaire leefstijlconsultatie en voetreflexologie in gezondheidshuis ORTHOFELIA in Herzele

Dirk De Man

Spoorwegstraat 14

B-9550 HERZELE

Oost-Vlaanderen

Email: info@orthofelia.be

Gsm: 0475 / 82 36 21  

Orthomoleculaire leefstijlconsultatie en voetreflexologie bij groepspraktijk Identity in Berchem

Multidisciplinaire groepspraktijk voor gezondheid en welzijn. 

Fruithoflaan 38/11

2600 Berchem  (Antwerpen)

https://praktijkidentity.be

Maak een afspraak online

voetreflexologie orthomoleculair leefstijltherapeut klinisch psycho neuro immunologie

Klik hier voor online booking

De orthomoleculaire gezondheidspraktijjk is gelegen  in de ruime omgeving van Herzele met name Aalst - Lede - Erpe-Mere - Wetteren - Melle - Oosterzele - Zottegem - Lierde - Brakel - Sint-Lievens-Houtem - Ninove - Haaltert - Geraadsbergen - Oudenaarde alsook in Berchem (Antwerpen)

Gratis download ebook en inschrijving nieuwsbrief

Bezoek ook onze gezondheidswinkel OFELIA

©2024 ORTHOFELIA. Webdesign by Dmd-webdesign.be .