Therapie Mix

een holistische benadering om uw gezondheid en welzijn te ondersteunen

Bij gezondheidspraktijk ORTHOFELIA hanteer ik een holistische benadering om uw gezondheid en welzijn te ondersteunen. Tijdens mijn consultaties voor orthomoleculaire leefstijlinterventies en voetreflexologie- en massagesessies, integreer ik een breed scala aan aanvullende behandelingen zoals KPNI, hittetherapie, gemmotherapie, Bach bloesem, aromatherapie,... om u te helpen een optimale gezondheid te bereiken.

Onze Aanvullende Behandelingen:

1. Hittetherapie: Hittetherapie, ook bekend als thermotherapie, maakt gebruik van warmte om pijn te verlichten, de bloedcirculatie te verbeteren en het lichaam te ontspannen. Tijdens onze consultaties kan hittetherapie worden ingezet om spierpijn te verminderen en het algehele welzijn te bevorderen.

2. KPNI (Klinische Psycho-Neuro-Immunologie): KPNI is een geïntegreerde benadering die de interactie tussen psyche, zenuwstelsel, en immuunsysteem onderzoekt. Door deze wetenschap toe te passen, kunnen we onderliggende oorzaken van gezondheidsproblemen identificeren en gerichte behandelingen aanbieden om uw immuunsysteem te versterken en de balans in uw lichaam te herstellen.

3. Gemmotherapie: Gemmotherapie is een natuurlijke behandelingsmethode die gebruikmaakt van embryonale plantenweefsels, zoals knoppen en scheuten, die rijk zijn aan groeifactoren en actieve bestanddelen. Deze therapie helpt bij het ontgiften van het lichaam, het versterken van het immuunsysteem en het ondersteunen van de regeneratie van weefsels.

4. Bach Bloesem Remedies: Bach bloesemtherapie is een zachte en natuurlijke manier om emotionele onevenwichtigheden aan te pakken. Deze remedies, gemaakt van bloesems van wilde planten, bomen en struiken, helpen bij het verlichten van stress, angst en andere negatieve emoties. Tijdens uw consultatie kunnen we een op maat gemaakte Bach bloesemremedie samenstellen die specifiek is afgestemd op uw emotionele behoeften.

5. Aromatherapie: Aromatherapie maakt gebruik van essentiële oliën om zowel lichamelijke als emotionele gezondheidsproblemen aan te pakken. Essentiële oliën worden gewonnen uit planten en kunnen op verschillende manieren worden gebruikt, zoals inhalatie of plaatselijke toepassing. Deze therapie helpt bij het verminderen van stress, het verbeteren van de slaap en het versterken van het immuunsysteem.

Enz ...

Orthomoleculaire leefstijlconsultatie en voetreflexologie in gezondheidshuis ORTHOFELIA in Herzele

Dirk De Man

Spoorwegstraat 14

B-9550 HERZELE

Oost-Vlaanderen

Email: info@orthofelia.be

Gsm: 0475 / 82 36 21  

Orthomoleculaire leefstijlconsultatie en voetreflexologie bij groepspraktijk Identity in Berchem

Multidisciplinaire groepspraktijk voor gezondheid en welzijn. 

Fruithoflaan 38/11

2600 Berchem  (Antwerpen)

https://praktijkidentity.be

Maak een afspraak online

voetreflexologie orthomoleculair leefstijltherapeut klinisch psycho neuro immunologie

Klik hier voor online booking

De orthomoleculaire gezondheidspraktijjk is gelegen  in de ruime omgeving van Herzele met name Aalst - Lede - Erpe-Mere - Wetteren - Melle - Oosterzele - Zottegem - Lierde - Brakel - Sint-Lievens-Houtem - Ninove - Haaltert - Geraadsbergen - Oudenaarde alsook in Berchem (Antwerpen)

Gratis download ebook en inschrijving nieuwsbrief

Bezoek ook onze gezondheidswinkel OFELIA

©2024 ORTHOFELIA. Webdesign by Dmd-webdesign.be .