Energetische massage ...

"Voel de rust, ervaar de energie."

Wat is Energetische Massage?

Energetische massage is een therapeutische benadering die zich richt op het herstellen van de natuurlijke energiebalans in het lichaam. Deze holistische techniek werkt op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau, waarbij zachte aanrakingen en specifieke technieken worden gebruikt om de energiestroom te verbeteren en blokkades op te heffen. Dit resulteert in een diepere staat van ontspanning, verhoogde vitaliteit en algemeen welzijn.

Symptoomgericht

In mijn praktijk combineer ik energetische massage met orthomoleculaire therapie, voetreflexologie en aanvullende therapieën zoals infraroodlicht, magnesiumvoetbad en hartcoherentie. Deze geïntegreerde aanpak zorgt voor een uitgebreide en diepgaande behandeling die zowel fysiek als emotioneel welzijn bevordert. Deze integratie zorgt ervoor dat je niet alleen symptoomgericht wordt behandeld, maar dat er ook aandacht is voor de onderliggende oorzaken van klachten. Door het lichaam als geheel te benaderen, wordt een diepere en duurzamere genezing mogelijk gemaakt.

 

Voordelen Energetische Massage

Energetische massage biedt een scala aan voordelen, waaronder:

  • Stressvermindering: Door de zachte aanrakingen en energiegerichte technieken helpt energetische massage om stresshormonen te verlagen en een diepe staat van ontspanning te bereiken.
  • Emotioneel Evenwicht: De behandeling helpt bij het loslaten van emotionele blokkades en bevordert een gevoel van innerlijke rust en balans.
  • Verbeterde Energiedoorstroming: Het harmoniseren van de energiestroom in het lichaam kan leiden tot een toename van vitaliteit en een algeheel gevoel van welzijn.
  • Fysieke Ontspanning: Spierspanning en fysieke pijnen kunnen worden verminderd, wat leidt tot een betere fysieke gezondheid.
  • Versterking van het Immuunsysteem: Door het verbeteren van de energiebalans kan het immuunsysteem worden versterkt, wat bijdraagt aan een betere gezondheid.

Voordelen Energetische Massage

Elke sessie begint met een kort consult om je huidige fysieke en emotionele toestand te bespreken. Dit helpt bij het afstemmen van de behandeling op jouw specifieke behoeften. De sessie zelf bestaat uit:

  • Voorbereiding: Je ligt comfortabel op een massagetafel in een rustige, sfeervolle ruimte.
  • Technieken: Ik maak gebruik van zachte aanrakingen, acupressuurpunten, voetreflexologiepunten en energiebewegingen om de energiestromen in het lichaam te harmoniseren.
  • Aanpassing: De technieken worden aangepast op basis van jouw feedback en reactie tijdens de sessie om de best mogelijke resultaten te behalen.
  • Nabespreking: Na de sessie is er tijd om je ervaring te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden.
Image

Ervaar de kracht van energetische lichaamsmassage, een zachte en subtiele benadering die speciaal is ontworpen om je zenuwstelsel te kalmeren en de energiestroom door al je organen en systemen te optimaliseren.

Dirk

Orthomoleculaire leefstijlconsultatie en voetreflexologie in gezondheidshuis ORTHOFELIA in Herzele

Dirk De Man

Spoorwegstraat 14

B-9550 HERZELE

Oost-Vlaanderen

Email: info@orthofelia.be

Gsm: 0475 / 82 36 21  

Orthomoleculaire leefstijlconsultatie en voetreflexologie bij groepspraktijk Identity in Berchem

Multidisciplinaire groepspraktijk voor gezondheid en welzijn. 

Fruithoflaan 38/11

2600 Berchem  (Antwerpen)

https://praktijkidentity.be

Maak een afspraak online

voetreflexologie orthomoleculair leefstijltherapeut klinisch psycho neuro immunologie

Klik hier voor online booking

De orthomoleculaire gezondheidspraktijjk is gelegen  in de ruime omgeving van Herzele met name Aalst - Lede - Erpe-Mere - Wetteren - Melle - Oosterzele - Zottegem - Lierde - Brakel - Sint-Lievens-Houtem - Ninove - Haaltert - Geraadsbergen - Oudenaarde alsook in Berchem (Antwerpen)

Gratis download ebook en inschrijving nieuwsbrief

Bezoek ook onze gezondheidswinkel OFELIA

©{year} ORTHOFELIA. Webdesign by Dmd-webdesign.be .