VOETREFLEXOLOGIE en de MIND BODY connection

VOETREFLEXOLOGIE en de MIND BODY connection

Voetreflexologie is een holistische benadering van gezondheid is. Voetreflexologie maakt gebruik van de verbinding tussen lichaam en geest om de gezondheid en het welzijn te verbeteren. En dit betekent dat voetreflexologie net zo belangrijk is voor het behouden van een goede gezondheid als voor het herstellen van een aangetaste gezondheid.

Geest en lichaam zijn in wezen onafscheidelijk. De hersenen en het perifere zenuwstelsel, het endocriene systeem en het immuunsysteem, en alle organen van ons lichaam en alle emotionele reacties die we hebben, delen een gemeenschappelijke chemische taal en communiceren voortdurend met elkaar. Onze Geest' is niet synoniem met hersenen, maar bestaat eerder uit mentale toestanden zoals gedachten, emoties, overtuigingen, attitudes en beelden. De hersenen zijn de hardware waarmee we deze mentale toestanden kunnen ervaren.

Als we op automatische piloot leven, gaan we de hele tijd ergens heen zonder aandacht te besteden aan waar we al zijn,. We schenken geen aandacht aan onze eigen gezondheid en welzijn, we luisteren niet naar het eigen lichaam. We besteden geen aandacht aan de boodschappen; we zijn het grootste deel van de tijd niet eens in ons lichaam. Het is hedendaags een vrij grote uitdaging om af en toe stressvrij en “in je lichaam” te zijn, laat staan ​​de hele tijd en dat is waar voetreflexologie kan bij helpen:

Een voetreflexologiebehandeling geeft u tijd en ruimte om te “zijn”

  • Omdat voetreflexologie een fysieke behandeling is, voetreflexologie helpt je aandacht op je lichaam af te stemmen

  • Voetreflexologie is ontspannend en helpt de geest te kalmeren

  • En een kalme geest en lichaam stoten hormonen en chemicaliën uit die veel gunstiger zijn voor een goede gezondheid

  • Voetreflexologie (en ontspanning) helpt de bloedsomloop te verbeteren. Hierdoor worden zuurstof en voedingsstoffen efficiënter naar de lichaamscellen gebracht, waardoor de gezondheid op cellulair niveau wordt verbeterd.

  • Het ontspannende effect van vioetreflexologie helpt het vrijkomen van opgeslagen emoties (meestal negatief) te bevorderen

  • Voetreflexologie en het ontspannende effect dat het bevordert, brengen balans in evenwicht en helpen het lichaam terug te brengen naar een gezonde staat van homeostase

  • De ontspanning die voetreflexologie helpt bevorderen verbetert de stressbestendigheid: diepe ontspanning is het tegengif tegen stress omdat je niet tegelijkertijd gestresst en ontspannen kunt zijn. Regelmatige ontspanning stelt u in staat een stressbewustzijn te ontwikkelen, waardoor u de kans krijgt om met kleine stressoren om te gaan voordat deze in grote stressoren veranderen: waardoor u effectief elke stress op microniveau kunt beheersen.

  • Voetreflexologie en de ontspanning die het met zich meebrengt, zorgen ervoor dat lichaam en geest effectiever kunnen communiceren zonder tussenkomst van de hersenen.

  • Elke behandeling, inclusief voetreflexologie, die u kiest, getuigt van de intentie om gezond en heel te zijn en dat moet een goede zaak zijn.

Ik ben van mening dat iedereen die voor zichzelf zorgt – gezond eten, veel water drinken, sporten, plezier hebben en een goede nachtrust krijgt – mogelijk een onderdeel van een gezonde levensstijl mist als hij of zij niet kiest voor behandelingen die dat helpen bevorderen. balans tussen geest en lichaam of lichaam en geest.

Dus, als je voetreflexologie nog niet hebt geprobeerd, waarom probeer je het dan niet eens?

De enige manier om te zien wat de voordelen zijn, is door het zelf uit te proberen. Ik hoop je snel te zien

Orthomoleculaire leefstijlconsultatie en voetreflexologie in gezondheidshuis ORTHOFELIA in Herzele

Dirk De Man

Spoorwegstraat 14

B-9550 HERZELE

Oost-Vlaanderen

Email: info@orthofelia.be

Gsm: 0475 / 82 36 21  

Orthomoleculaire leefstijlconsultatie en voetreflexologie bij groepspraktijk Identity in Berchem

Multidisciplinaire groepspraktijk voor gezondheid en welzijn. 

Fruithoflaan 38/11

2600 Berchem  (Antwerpen)

https://praktijkidentity.be

Maak een afspraak online

voetreflexologie orthomoleculair leefstijltherapeut klinisch psycho neuro immunologie

Klik hier voor online booking

De orthomoleculaire gezondheidspraktijjk is gelegen  in de ruime omgeving van Herzele met name Aalst - Lede - Erpe-Mere - Wetteren - Melle - Oosterzele - Zottegem - Lierde - Brakel - Sint-Lievens-Houtem - Ninove - Haaltert - Geraadsbergen - Oudenaarde alsook in Berchem (Antwerpen)

Gratis download ebook en inschrijving nieuwsbrief

Bezoek ook onze gezondheidswinkel OFELIA

©{year} ORTHOFELIA. Webdesign by Dmd-webdesign.be .