Orthomoleculaire therapeut Dirk De Man

Vermoeidheidssyndroom

Iedereen voelt zich wel eens moe, dit kan zijn na een lange werkdag of na een intense sportactiviteit. Moeheid is daarom niet altijd abnormaal of zorgwekkend. het lichaam geeft aan dat er nood tot herstel, rust is
 
Het gebeurd dat moeheid gepaard gaat met andere symptomen en dat je het gevoel hebt dat dit niet normaal is. Ook ziekten en het herstel na een ziekte, kunnen leiden tot uitputting of een algemeen gebrek aan energie. Bij sommige ziekten is moeheid het eerste of zelfs het enige symptoom.
 

Het woord syndroom wijst erop dat men meestal de juiste oorzaak niet kent. Vroeger werd het steeds afgedaan als een louter psychisch probleem maar nu stelt men vast dat het ook een mitrochondriale oorzaak heeft. Het is een syndroom met vele variaties, symptomen van de ziekte kunnen verschillen van persoon tot persoon. Maar steeds is er een mitrochondriale problematiek. CVS is ook gekoppeld aan persoonlijkheid en psychische en mentale factoren zijn aanwezig. CVS is multifactorieel en vraagt dus ook een multifactoriële aanpak, met name:

  • Stress-as en bijnier
  • Mitrochondriële functie
  • Detoxificatie
  • Darmherstel
  • Herstel immuniteit

Orthomoleculaire leefstijlconsultatie en voetreflexologie in gezondheidshuis ORTHOFELIA in Herzele

Dirk De Man

Spoorwegstraat 14

B-9550 HERZELE

Oost-Vlaanderen

Email: info@orthofelia.be

Gsm: 0475 / 82 36 21  

Orthomoleculaire leefstijlconsultatie en voetreflexologie bij groepspraktijk Identity in Berchem

Multidisciplinaire groepspraktijk voor gezondheid en welzijn. 

Fruithoflaan 38/11

2600 Berchem  (Antwerpen)

https://praktijkidentity.be

Maak een afspraak online

voetreflexologie orthomoleculair leefstijltherapeut klinisch psycho neuro immunologie

Klik hier voor online booking

De orthomoleculaire gezondheidspraktijjk is gelegen  in de ruime omgeving van Herzele met name Aalst - Lede - Erpe-Mere - Wetteren - Melle - Oosterzele - Zottegem - Lierde - Brakel - Sint-Lievens-Houtem - Ninove - Haaltert - Geraadsbergen - Oudenaarde alsook in Berchem (Antwerpen)

Gratis download ebook

Bezoek ook onze gezondheidswinkel OFELIA