Voordracht: "VIA LEEFSTIJL OP WEG NAAR HET BELEVEN VAN EEN BETERE GEZONDHEID"

“Leer je oude vrienden kennen ”

Gezond leven in de moderne maatschappij is lastiger dan ooit. Het lichaam krijgt niet wat het nodig heeft om goed te kunnen functioneren en gaat signalen geven. Denk aan moeheid, prikkelbaarheid, slecht slapen, darm- of huidklachten, een laag libido, een toenemende buikomvang, het krijgen van chronische ziekten, kanker en allerlei andere welvaartsziekten.

Deze ziekten zijn het gevolg van een mismatch tussen onze oeroude genen en de moderne leefomgeving die te snel, te ingrijpend is veranderd. Onze huidige leefomgeving lokt onnatuurlijk en - evolutionair bekeken - onlogisch gedrag uit.  

Orthomoleculair leefstijltherapeut Dirk De Man zal tijdens de gezondheidsvoordracht je een inzicht geven aangaande:

  • Hoe we geëvolueerd zijn tot de mens die we vandaag zijn;
  • Wat mitrochondriale disfunctie betekent voor chronische ziektes;
  • Als praktisch voorbeeld behandelen we hoe toxische stoffen en stress inwerken op je hormonale huishouding en oestrogeendominantie veroorzaken. Oestrogeendominantie kan leiden voor vrouwen tot klachten zoals premenstrueel syndroom, endometriose, cysten en uiteindelijk ook borstkanker. Voor mannen kan het leiden tot prostaatkanker;
  • Hoe we ons kunnen beschermen tegen negatieve invloeden van onze moderne leefomgeving door te kiezen voor de juiste leefstijl, correcte voeding, niet schadelijke producten, …. 

Het is een boeiende, leerrijke voordracht  met als doelstelling een moeilijke materie heel begrijpelijk voor te stellen. Er worden praktische adviezen meegegeven die je onmiddellijk kan toepassen.

Orthomoleculaire leefstijlconsultatie en voetreflexologie in gezondheidshuis ORTHOFELIA in Herzele

Dirk De Man

Spoorwegstraat 14

B-9550 HERZELE

Oost-Vlaanderen

Email: info@orthofelia.be

Gsm: 0475 / 82 36 21  

Orthomoleculaire leefstijlconsultatie en voetreflexologie bij groepspraktijk Identity in Berchem

Multidisciplinaire groepspraktijk voor gezondheid en welzijn. 

Fruithoflaan 38/11

2600 Berchem  (Antwerpen)

https://praktijkidentity.be

Maak een afspraak online

voetreflexologie orthomoleculair leefstijltherapeut klinisch psycho neuro immunologie

Klik hier voor online booking

De orthomoleculaire gezondheidspraktijjk is gelegen  in de ruime omgeving van Herzele met name Aalst - Lede - Erpe-Mere - Wetteren - Melle - Oosterzele - Zottegem - Lierde - Brakel - Sint-Lievens-Houtem - Ninove - Haaltert - Geraadsbergen - Oudenaarde alsook in Berchem (Antwerpen)

Gratis download twee ebooks

Bezoek ook onze gezondheidswinkel OFELIA