BEHAALDE RESULTATEN GEZONDHEIDSPRAKTIJK ORTHOFELIA

ORTHO komt van het Griekse woord 'orthos', recht of juist | Ofelia komt van het Griekse opheleia, ' ten dienste van '

Katrien

Ik herinner me dat ik Dirk vroeg hoe goed een bijna 50-jarige zich moet voelen. Ik wist het antwoord daarop niet, en eerlijk gezegd betwijfelde ik of iemand me kon helpen om me veel beter te voelen.

Had ik het mis! Met de aanpassingen op niveau van leefstijl en voeding, in combinatie met de juiste voedingsmiddelen ben ik letterlijk een nieuwe vrouw.

Korte tijd nadien voelde ik meer energie, minder vermoeidheid en zelfs veel minder humeurigheid!

Image

Trui

Na een zinvol en deugddoend gesprek van een klein uurtje, werd me een lekker warm magnesium-voetbad aangeboden. De rust daalde neer in mijn lijf en leden, een ideale start van de behandeling.

Vervolgens mocht ik plaats nemen op de verwarmde massagestoel-tafel en kreeg ik een warm deken over me heen. Het vroor buiten, zo deugddoend die warmte.

De Voetreflexologie was zeer ontspannend en intens tegelijk. Mijn lichaam en geest werden nog rustiger en de therapie was uitermate zalig. Alle organen werden aangepakt.

De raad om na de therapie veel water te drinken, heb ik plichtsbewust opgevolgd. Dit was nodig om alle afvalstoffen door te spoelen en te verwijderen uit het lichaam.

Ongeveer acht uur na de behandeling voelde ik in mijn buik (darmen) alle spanningen wegebben, alsof alles weer op zijn juiste plaats kwam, dat was een zeer aangenaam gevoel (met wat borrelende geluidjes erbij).

Een aanrader,

Nancy

 De behandeling voelde sacraal aan. Dirk De man geeft de volledige aandacht aan de klant. Ik werd mee gevoerd in een Hoger Bewustzijn, in de stilte van MEZELF, een ZEN moment, een bewust ZIJN in het NU. Alles gebeurt op een wonderlijke zachte manier en energie stroomt. Laa(d)t me met rust. Als klant voelde ik me geborgen, veilig en begrepen. Naast de behandeling heeft Dirk De Man de gave om aandachtig te luisteren. Als cadeau dat ik mezelf gaf, kon ik me geen beter cadeau voorstellen. DANK JE!

Philip

 Een degelijke voorbereiding, heldere uitleg welke je ook nog op papier mee krijgt, met duidelijke schema's. En een deugddoende behandeling om als (bijna) herboren weer buiten te stappen. Ideaal!

Marie-Jeanne

 De voetreflexologie was een deugddoende ervaring. Verrassend om geen behandeling te krijgen die pijnlijk was. Dirk heeft een zachte aanpak en ik voelde me rustig en relaxed. De kennis en wijsheid van Dirk helpen innerlijke blokkades los te maken waardoor het lichaam beter kan functioneren en in balans komen. Door de voetreflexologie, die Dirk professioneel toepast, kreeg mijn lichaam de kans zich te herstellen. In balans te komen en beter te functioneren. Ik ervaar betere werking van de spijsverteringsorganen en darmen. De energie kan beter stromen en aarden.

Linda

Maandenlang ben ik aan het vechten geweest tegen mijn vermoeidheid, sinds vorige week voel ik me geleidelijk aan terug energieker. Zowel de kleine aanpassingen aan mijn voeding, de voetreflexologie als de supplementen helpen me hierbij. Dit waren nog ontbrekende schakels in mijn burn-out proces. Dirk maakt ook voldoende tijd vrij om alles rustig te bespreken.

Ann

 Heel zorgzaam therapeut. Mensen boeien Dirk. De zorgmassage wordt heel goed uitgevoerd. Dirk heeft oog voor de behoeften van zijn cliënt. Dirk werkt heel rustig want traagheid zorgt voor een holistische werking. TOP!!!

Eliane

 Prima communicatie rustig geworden tijdens de behandeling met positief gevoel naar huis

Lieve

Ik ben Dirk heel dankbaar voor de sessie voetreflexologie die ik van hem mocht ontvangen. Deze sessie was zacht helend ...in overgave, liet ik gebeuren. Dirk geeft de juiste impulsen in een heel delicate en diepgaande benadering. Deze liet mijn hele Wezen toe tot rust te komen, los te laten en te herbronnen. Een zalige gewaarwording voor lichaam, geest en Ziel, waarin de Levende voelbaar, liefdevol aanwezig is. Dirk heeft daarbij een heel aanmoedigende aanpak , empathisch en begripvol. Een echte aanrader !

Linda

 Dirk doet zijn werk met heel veel passie. Hij maak er zijn werk van om de nodige ondersteuning te geven.

Conny

 Rustig en zeer bekwame man. Deugddoende Voetreflex massage gekregen. Zeker aanrader voor mensen die nood hebben aan rust en energie.

Myriam

Ik was aangenaam verrast dat eerst de tijd werd genomen voor een kennismakingsgesprek. Dirk luisterde met aandacht naar mijn gezondheid, kwaaltjes, wie ik ben, wat mij bezighoudt en hij gaf professioneel advies. Dirk is zorgzaam, denkt aan details, op een zachte manier kreeg ik een ontspannende, rustgevende en helende voetreflexmassage. Bij vertrek voelde het alsof ik vleugeltjes gekregen had. Zowel fysiek, ik voelde mij energieker, als mentaal, door het aangeboden luisterend oor. Dank je

Rosita

 Heel ontspannende Voetreflexologie ontvangen. Zeker voor herhaling vatbaar als de balans uit evenwicht dreigt te gaan.

Eliane

 Even " tot rust komen " , lang niet meer gekend.

Elga

 Een luisterend oor én duidelijke uitleg. Net een zálige voetmassage gekregen. Volledig zen naar huis gekeerd. Een échte aanrader! Voor herhaling vatbaar, zeker en vast

Sandra

Ik had klachten van heel gevoelige darmen. Dankzij de voedingstips van Dirk is dit nu heel wat beter onder controle dan voorheen.

Orthomoleculair Leefstijltherapeut volgens KPNI en Voetreflexoloog

Dirk De Man

Spoorwegstraat 14

B-9550 HERZELE

Oost-Vlaanderen

Email: info@orthofelia.be

Gsm: 0475 / 82 36 21  

De gezondheidspraktijjk is gelegen  in de ruime omgeving van Aalst - Lede - Erpe-Mere - Wetteren - Oosterzele - Zottegem - Lierde - Brakel - Sint-Lievens-Houtem - Ninove - Haaltert

Maak een afspraak online

Gratis download twee ebooks + 10% korting gezondheidswinkel OFELIA bij inschrijven voor nieuwsbrief

Bezoek ook onze gezondheidswinkel OFELIA