BACH BLOESEMS VOOR GEESTELIJKE RUST

De Bachbloesemtherapie, die werd ontwikkeld door de Engelse arts dr. Edward Bach biedt uitstekende resultaten bij het therapeutisch gebruik ervan.

Bach bloesemtherapie heeft vooral invloed op het geestelijk functioneren van de mens.

Dr Bach ontdekte dat bepaalde bloesems van planten, struiken en bomen de eigenschap hadden om negatieve emoties of gemoedstoestanden, zoals bijvoorbeeld stress, neerslachtigheid, angsten, twijfel, enz., terug in evenwicht te brengen.

Bachbloesemtherapie is 100% natuurlijk en volledig onschadelijk. Je kan geen nevenwerkingen krijgen. Deze therapie mag gecombineerd worden met eender welke andere therapievorm of medicatie, het zal er geen invloed op hebben.

Veel fabrikanten leveren kant-en-klare combinaties, maar die hebben vaak weinig effect doordat ze niet individueel zijn afgestemd.

Het is immers heel belangrijk de juiste combinatie van de Bachbloesems te selecteren. Daarvoor is een grondige kennis van de 38 verschillende Bachbloesems noodzakelijk. Elke Bachbloesem werkt op een specifiek emotioneel aspect.

Men dient ook in staat te zijn om objectief te kijken naar de gemoedstoestand van de persoon in kwestie. In onze praktijk kunnen we een objectieve kijk bieden op de emoties die je momenteel parten spelen en je de geschikte remedie voorschrijven na een gesprek in vertrouwen met aandacht aan jouw verhaal in een empathische, open verstandhouding.

Na ons gesprek bereiden we de juiste combinatie die je dan minimaal 6 x 4 per dag dient te nemen.

Bachbloesemtherapie is een zachte manier van werken. De resultaten komen heel geleidelijk naar boven en vaak zal de naaste omgeving de eerste veranderingen opmerken in jouw gedrag. Bachbloesems moeten wel consequent en lang genoeg ingenomen worden. Enige disicpline is vereist wil men goede resultaten bekomen.

Publicaties Bach Bloesemtherapie

Bach bloesem
december 08, 2021

38 verschillende soorten Bachbloesems

Dr. Bach werkt met 38 verschillende soorten Bachbloesems. Iedere Bach bloesem werkt op een bepaalde emotie of gemoedstoestand. De Bach Bloesems worden ingedeeld in 7 verschillende groepen. Groep 1 : AngstRock rose : hevige angst, paniek bijvb bij een…

Leefstijltherapeut - Voetreflexoloog

Dirk De Man

Spoorwegstraat 14

B-9550 HERZELE

Oost-Vlaanderen

Email: info@orthofelia.be

Gsm: 0475 / 82 36 21  

Volg ons op facebook

facebook

Maak een afspraak online

Abonneer U op onze nieuwsbrief

Interessante links